Lietuviškų sausų davinių sudėtis skiriasi priklausomai nuo pagrindinio patiekalo, kurį gali sudaryti skirtingų mėsos rūšių, kruopų ir daržovių deriniai.
Maisto davinio pakuotei ir konservui atidaryti nereikia jokių aštrių įrankių.
Mėsos konservas gali būti šildomas karštame vandenyje arba ant bet kokių karštų paviršių.
MAISTO DAVINYS 8H (8val.) NR. 6
TROŠKINTA VIŠTIENA SU RYŽIŲ KOŠE, 240g
Sudedamosios dalys: vištiena (44,7%), vanduo, ryžiai (11%), žirnių skaidulos, druska, svogūnai, rapsų aliejus, morkos, prieskoniai. 100g. maistingumas: energinė vertė 503 kJ/120 kcal; riebalai 4,3g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,7g; angliavandeniai 9,6g, iš kurių cukrų 1,0g; baltymai 9,0g, druska 1,0g. Grynasis kiekis 240 g. Laikyti sausoje vietoje. Geriausias iki: 2024 05 12 Laikymo sąlygos: nuo 0ºC iki 25º C temperatūroje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Atidarius suvartoti iš karto. Kilmės šalis – Lietuva.
DŽIŪVĖSIAI (DUONELĖ), 45g
Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai, ruginiai miltai, inwert cukrus, ne hidrinti augaliniai riebalai, druska, cukrus, gliukozės sirupas, kmynai, kepimo mielės. Produkte gali būti: pieno, kiaušinių, sojų ar žemės riešutų pėdsakų. 100 g. maistingumas: energinė vertė 1615,9 kJ/386,2 kcal; riebalai 6,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,1g; angliavandeniai 72,1g, iš kurių cukrų 16,9g; skaidulos 5,0g; baltymai 8,0g, druska 1,075g. Grynasis kiekis 45 g. Laikyti sausoje vietoje. Geriausias iki: 2026 01 10
Kilmės šalis – Lenkija.
BRAŠKIŲ DŽEMAS, 25g
Sudedamosios dalys: cukrus, braškės, tirštiklis pektinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis. Paruošta iš 35 g. uogų. 100 g. bendras cukraus kiekis 65 g. Grynasis kiekis 25 g. Laikyti nuo 0ºC – +25ºC.
Geriausias iki: 2024 06 30 Kilmės šalis – Lietuva.
SKRUDINTI IR SŪDYTI ŽEMĖS RIEŠUTAI, 40g
Sudedamosios dalys: žemės riešutai 97,5%, valgomoji druska 1,36%, rafinuotas rapsų aliejus nehidrintas, natūralus rozmarinų ekstraktas. Sudėtyje yra: riešutų ir jų produktų. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 20°C. 100 g. maistingumas: energinė vertė 2664,00 kJ/643 kcal; riebalai 53,00 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 9,10g; angliavandeniai 11,00g, iš kurių cukrų 4,00g; baltymai 29,50g, druska 1,36g.
Geriausias iki: 2024 06 30 Kilmės šalis – Lietuva.
ŠOKOLADINIS BATONĖLIS, 30g
Sudedamosios dalys: cukrus, glaistas 25% (cukrus, augaliniai riebalai (visiškai hidrinti palmių branduolių, palmių riebalai), liesi kakavos milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, kvapiosios medžiagos, palmių branduolių, palmių riebalai, nugriebto pieno ir išrūgų miltelių mišinys, smulkinti vafliai (kvietiniai miltai, vanduo, rapsų aliejus, tešlos kildymo medžiagos: natrio karbonatai, amonio karbonatai; valgomoji druska, emulsiklis sojų lecitinas), liesi kakavos milteliai, malta kava (0,2%), emulsiklis sojų lecitinas, kvapiosios medžiagos. Gali būti lazdynų, migdolų, anakardžių, žemės riešutų ir jų produktų pėdsakų. Grynasis kiekis 30 g. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 3°C iki 18°C. 100 g. maistingumas: energinė vertė 2264,00 kJ/542 kcal; riebalai 32 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 23g; angliavandeniai 61g, iš kurių cukrų 57g; baltymai 3,0g, druska 0,23g. Geriausias iki: 2024 06 30 Kilmės šalis – Lietuva.
Komentarai
Prašome savo nuomonę reikšti civilizuotai, gerbiant skelbimo autorių (-ę), svetainės lankytojus, bei jų pasisakymus. Nekultūringi, nesusiję su skelbimu, šmeižiantys, bei svetainės administracijos ar skelbimo autoriaus manymu netinkami komentarai yra šalinami be įspėjimo.