Štai keletas skirtingų parinkčių:
Klasikinė Margherita pica:
1 rutulys picos tešlos
1/2 puodelio pomidorų padažo
8 uncijos šviežios mocarelos, supjaustytos
Sauja šviežių baziliko lapelių
Alyvuogių aliejus
Druskos ir pipirų
Įkaitinkite orkaitę iki 230 ° C. Picos tešlą iškočiokite iki norimo storio ir formos. Pomidorų padažu tolygiai paskirstykite tešlą, palikdami nedidelį kraštelį aplink kraštus. Ant padažo uždėkite griežinėliais pjaustytą mocarelą. Ant picos apšlakstykite šiek tiek alyvuogių aliejaus ir pagardinkite druska bei pipirais. Kepkite 12–15 minučių arba tol, kol pluta taps auksinės rudos spalvos, o sūris išsilydys. Kai pica bus paruošta, ant viršaus pabarstykite baziliko lapelius ir supjaustykite griežinėliais patiekimui.
BBQ vištienos pica:
1 rutulys picos tešlos
1/2 puodelio BBQ padažo
8 uncijos virtos vištienos, susmulkintos arba supjaustytos
1/2 raudonojo svogūno, plonais griežinėliais
1 puodelis tarkuoto mocarelos sūrio
2 šaukštai kapotos kalendros
Alyvuogių aliejus
Įkaitinkite orkaitę iki 230 ° C. Iškočiokite picos tešlą ir perkelkite ant kepimo skardos arba picos akmens. Tešlą užtepkite BBQ padažu, palikdami nedidelį kraštelį aplink kraštus. Ant padažo sudėkite susmulkintą vištieną ir griežinėliais pjaustytą raudonąjį svogūną. Ant picos viršaus pabarstykite tarkuotą mocarelos sūrį. Ant picos apšlakstykite šiek tiek alyvuogių aliejaus. Kepkite 12–15 minučių arba tol, kol pluta taps auksinės rudos spalvos, o sūris išsilydys. Kai pica bus paruošta, ant viršaus pabarstykite kapotą kalendrą ir supjaustykite griežinėliais, kad galėtumėte patiekti.
Kepta daržovių pica:
1 rutulys picos tešlos
1/2 puodelio pomidorų padažo
1 cukinija, supjaustyta
1 raudona paprika, supjaustyta
1/2 raudonojo svogūno, supjaustyto
1 puodelis tarkuoto mocarelos sūrio
2 šaukštai kapotų šviežių rozmarinų
Alyvuogių aliejus
Druskos ir pipirų
Įkaitinkite orkaitę iki 230 °C. Supjaustytą cukiniją, raudonąją papriką ir raudonąjį svogūną apkepkite su trupučiu alyvuogių aliejaus ir pagardinkite druska bei pipirais. Daržoves paskleiskite ant kepimo skardos ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 10-15 minučių arba kol suminkštės ir švelniai apskrus. Iškočiokite picos tešlą ir perkelkite ant kepimo skardos arba picos akmens. Tešlą užtepkite pomidorų padažu, palikdami nedidelį kraštelį aplink kraštus. Ant padažo sudėkite keptas daržoves. Ant picos viršaus pabarstykite tarkuotą mocarelos sūrį. Ant picos apšlakstykite šiek tiek alyvuogių aliejaus. Kepkite 12–15 minučių arba tol, kol pluta taps auksinės rudos spalvos, o sūris išsilydys. Kai pica bus paruošta, ant viršaus pabarstykite kapotų rozmarinų ir supjaustykite griežinėliais patiekimui.
Mėsos mėgėjo pica:
1 rutulys picos tešlos
1/2 puodelio pomidorų padažo
4 uncijos griežinėliais supjaustytų pepperoni
4 uncijos virtos dešros, sutrupintos
4 uncijos virtos šoninės, sutrupintos
1 puodelis tarkuoto mocarelos sūrio
2 šaukštai kapotų šviežių petražolių
Alyvuogių aliejus
Įkaitinkite orkaitę iki 230 °C. Iškočiokite picos tešlą ir perkelkite ant kepimo skardos arba picos akmens. Tešlą užtepkite pomidorų padažu, palikdami nedidelį kraštelį aplink kraštus. Ant padažo sudėkite griežinėliais pjaustytą pepperoni, sutrintą dešrą ir trupintą šoninę. Ant picos viršaus pabarstykite tarkuotą mocarelos sūrį. Ant picos apšlakstykite šiek tiek alyvuogių aliejaus. Kepkite 12–15 minučių arba tol, kol pluta taps auksinės rudos spalvos, o sūris išsilydys. Kai pica iškeps, ant viršaus pabarstykite kapotų petražolių ir supjaustykite griežinėliais patiekimui.
Špinatų ir fetos pica:
1 rutulys picos tešlos
1/2 puodelio pomidorų padažo
4 uncijos šviežių špinatų lapų
4 uncijos trupinto fetos sūrio
1/4 puodelio pjaustytų juodųjų alyvuogių
1/4 puodelio supjaustyto raudonojo svogūno
Alyvuogių aliejus
Įkaitinkite orkaitę iki 230 ° C. Iškočiokite picos tešlą ir perkelkite ant kepimo skardos arba picos akmens. Tešlą užtepkite pomidorų padažu, palikdami nedidelį kraštelį aplink kraštus. Ant padažo uždėkite šviežių špinatų lapelių. Ant špinatų užbarstykite trupintą fetos sūrį. Ant picos išbarstykite juodąsias alyvuoges ir raudonųjų svogūnų griežinėlius. Ant picos apšlakstykite šiek tiek alyvuogių aliejaus. Kepkite 12–15 minučių arba tol, kol pluta taps auksinės rudos spalvos, o sūris išsilydys. Supjaustykite patiekimui.
Balta pica su prosciutto ir rukola:
1 rutulys picos tešlos
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
4 skiltelės česnako, susmulkintos
8 uncijos šviežios mocarelos, supjaustytos
2 uncijos plonais griežinėliais supjaustyto prosciutto
2 puodeliai rukolos
Druskos ir pipirų
Įkaitinkite orkaitę iki 230 ° C. Mažame dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų ir susmulkintą česnaką. Iškočiokite picos tešlą ir perkelkite ant kepimo skardos arba picos akmens. Tešlą aptepkite česnakiniu aliejumi, palikdami nedidelį kraštelį aplink kraštus. Ant česnakinio aliejaus uždėkite griežinėliais pjaustytą mocarelą. Ant mocarelos uždėkite prosciutto. Kepkite 12–15 minučių arba tol, kol pluta taps auksinės rudos spalvos, o sūris išsilydys. Kai pica iškeps, ant viršaus išbarstykite rukolą ir pagardinkite druska bei pipirais. Supjaustykite patiekimui.
Keturių sūrių pica:
1 rutulys picos tešlos
1/2 puodelio pomidorų padažo
4 uncijos susmulkinto mocarelos sūrio
4 uncijos susmulkinto provolono sūrio
4 uncijos trupinto mėlynojo sūrio
4 uncijos tarkuoto parmezano sūrio
Alyvuogių aliejus
Įkaitinkite orkaitę iki 230 ° C. Iškočiokite picos tešlą ir perkelkite ant kepimo skardos arba picos akmens. Tešlą užtepkite pomidorų padažu, palikdami nedidelį kraštelį aplink kraštus. Sumaišykite susmulkintą mocarelą ir provolono sūrį, tada pabarstykite mišiniu ant padažo. Ant mocarelos/provolone mišinio suberkite trupintą pelėsinį sūrį. Ant picos viršaus užbarstykite tarkuoto parmezano sūrio. Ant picos apšlakstykite šiek tiek alyvuogių aliejaus. Kepkite 12–15 minučių arba tol, kol pluta taps auksinės rudos spalvos, o sūris išsilydys. Supjaustykite patiekimui.
Havajų pica:
1 rutulys picos tešlos
1/2 puodelio pomidorų padažo
4 uncijos virto kumpio, susmulkinto
4 uncijos konservuotų ananasų gabaliukai, nusausinti
1 puodelis tarkuoto mocarelos sūrio
2 šaukštai susmulkintos šviežios kalendros
Alyvuogių aliejus
Įkaitinkite orkaitę iki 230 ° F. Iškočiokite picos tešlą ir perkelkite ant kepimo skardos arba picos akmens. Tešlą užtepkite pomidorų padažu, palikdami nedidelį kraštelį aplink kraštus. Ant padažo sudėkite susmulkintą kumpį. Ant kumpio viršaus išbarstykite ananaso gabalėlius. Ant picos viršaus pabarstykite tarkuotą mocarelos sūrį. Ant picos apšlakstykite šiek tiek alyvuogių aliejaus. Kepkite 12–15 minučių arba tol, kol pluta taps auksinės rudos spalvos, o sūris išsilydys. Kai pica bus paruošta, ant viršaus pabarstykite kapotą kalendrą ir supjaustykite griežinėliais, kad galėtumėte patiekti.
Pusryčių pica:
1 rutulys picos tešlos
1/2 puodelio pomidorų padažo
4 riekelės virtos šoninės, susmulkintos
4 dideli kiaušiniai
1/2 puodelio susmulkinto čederio sūrio
2 šaukštai kapotų šviežių česnakų
Alyvuogių aliejus
Druskos ir pipirų
Įkaitinkite orkaitę iki 230 ° F. Iškočiokite picos tešlą ir perkelkite ant kepimo skardos arba picos akmens. Tešlą užtepkite pomidorų padažu, palikdami nedidelį kraštelį aplink kraštus. Ant padažo uždėkite pjaustytą šoninę. Picoje padarykite keturis mažus šulinėlius ir į kiekvieną duobutę įmuškite po vieną kiaušinį. Ant picos viršaus pabarstykite susmulkintą čederio sūrį, neuždenkite kiaušinių. Ant picos apšlakstykite šiek tiek alyvuogių aliejaus. Pagardinkite kiaušinius druska ir pipirais. Kepkite 12–15 minučių arba tol, kol pluta taps auksinės rudos spalvos, o kiaušiniai iškeps iki norimo lygio. Kai pica bus paruošta, ant viršaus pabarstykite susmulkintus laiškinius česnakus ir supjaustykite griežinėliais, kad galėtumėte patiekti.
Pesto ir grybų pica:
1 rutulys picos tešlos
1/2 puodelio baziliko pesto
8 uncijos griežinėliais pjaustytų grybų
1 puodelis tarkuoto mocarelos sūrio
2 šaukštai kapotų šviežių petražolių
Alyvuogių aliejus
Įkaitinkite orkaitę iki 230 ° F. Iškočiokite picos tešlą ir perkelkite ant kepimo skardos arba picos akmens. Tešlą užtepkite bazilikų pesto, palikdami nedidelį kraštelį aplink kraštus. Ant pesto sudėkite griežinėliais pjaustytus grybus. Ant picos viršaus pabarstykite tarkuotą mocarelos sūrį. Ant picos apšlakstykite šiek tiek alyvuogių aliejaus. Kepkite 12–15 minučių arba tol, kol pluta taps auksinės rudos spalvos, o sūris išsilydys. Kai pica iškeps, ant viršaus pabarstykite kapotų petražolių ir supjaustykite griežinėliais patiekimui.
Tikimės, kad jums patiks išbandyti šiuos papildomus picos receptus!
Paskelbta | 2023 Kovo 30d. | 22:46
Jūs dar nesate registruotas vartotojas?
Užsiregistruoti galite paspaudę čia
Komentarai
Prašome savo nuomonę reikšti civilizuotai, gerbiant skelbimo autorių (-ę), svetainės lankytojus, bei jų pasisakymus. Nekultūringi, nesusiję su skelbimu, šmeižiantys, bei svetainės administracijos ar skelbimo autoriaus manymu netinkami komentarai yra šalinami be įspėjimo.